Blomsterdekoratør Mia Verdich

Lidt om mig selv!

Hvem er jeg?

Jeg er 46 år.
Kom i lære som blomsterdekoratør i St. Magleby Stue- og Havecenter i Dragør, da jeg var 15 år. Blev færdiguddannet som 18 årig, og da jeg var 20 år, overtog jeg Allegårdens Blomster på Tårnbyvej i Kastrup. Den drev jeg i næsten 8 år, indtil jeg ventede mit første barn, og syntes det kneb med tid til både forretning og børn. Men det var en hård beslutning at sælge butikken.

De sidste 12 år, har jeg arbejdet med blomster hjemme fra min bopæl, som er en dejlig gård beliggende på det sidste stykke landområde på Amager, som Tømmerup er.

Jeg laver kun bestillingsarbejde, da jeg kører min forretning som en netbutik, men henter blomster fra grønttorvet flere gange ugenligt, så du er garanteret, at blomsterne er helt friske, og specielt bestilt til dig. Derfor har jeg intet svind, og kan holde priserne nede, så du føler du får noget for pengene


Jeg kan lave ALT indenfor blomster, og elsker en udfordring. Jeg har også deltaget i blomsterkonkurrencer for at udfordre mig selv lidt.

DRIVE IN BUKETTER - er et køleskab, som står på min gårdsplads, fyldt med buketter i forskellige prisklasser. Det er høflig selvbetjening, og kun betaling med MobilePay. Der er åbent man.-lør. kl. 8-20.

DRIVE IN BUKETTER ligger inde i gården, ved mit værksted på Tømmerupvej 94.

Der er parkering inde i gården.


Jeg modtager bestilling senest dagen før kl. 17.00 pr. tlf. 40 75 49 02. DOG IKKE OM SØNDAGEN - der holder jeg fri 
eller mail - mia.verdich@gmail.com

Hvis du ønsker at se flere billeder, er du velkommen til at ringe og aftale et besøg hos mig. Forespørgsler modtages gerne på sms på ovennævnte nr. eller på mail:
mia.verdich@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig!

Blomsterhilsner - MIA

Følg mig på Facebook miaverdichblomster